Tickets

Leden van Het Stripschap hebben recht op een gratis ticket.

Vanwege de verwachte drukte zouden we graag willen weten of je op zaterdag of op zondag naar het festival komt. Laat ons dat zo spoedig mogelijk weten via info@stripschap.nl. Wij sturen jou dan t.z.t. jouw toegangsticket toe. Heb je geen toegang tot internet, ook niet via vrienden of familie, stuur dan zo spoedig mogelijk een brief of een kaart naar Het Stripschap, p/a Margreet de Kloe, Mijehof 224, 1106 HT Amsterdam Zuidoost met vermelding van de dag van jouw keuze en natuurlijk jouw postadres. Dan sturen we jou t.z.t. jouw ticket per post toe. Vergeet het niet, want dit is de enige manier om gratis De Stripdagen binnen te komen.

Ben je geen lid van Het Stripschap zorg er dan voor dat je op tijd je ticket in huis hebt. Aanschaffen kan via de diverse buttons op de site, die allemaal leiden naar deze link.

Striptas
Voor leden van Het Stripschap ligt natuurlijk weer een goed gevulde striptas klaar, die zij op vertoon van hun Stripmaatschapkaart 2019 kunnen ophalen bij de stand van Het Stripschap.

Bezoekers aan De Stripdagen ontvangen gratis het programmaboek van het hele evenement (De Stripdagen plus Heroes Dutch Comic Con).

De uitreiking van de Stripschapprijzen is op zaterdag en de stripveiling waarschijnlijk ook. Andere activiteiten voor het podium worden nog ingepland.