Stripdagen 2020

Geen vervolg op de samenwerking tussen Heroes Dutch Comic Con en De Stripdagen 

De Stripdagen en Heroes Dutch Comic Con hebben in goed overleg besloten geen vervolg te geven aan het gelijktijdig laten plaatsvinden van beide evenementen. Afgelopen twee jaar vonden De Stripdagen plaats tijdens de voorjaarseditie van Heroes Dutch Comic Con.

Samen kijken wij terug op een fijne samenwerking, waarin wij deze twee mooie edities hebben gerealiseerd. Wij zijn van mening dat het voor beide evenementen beter is om los van elkaar verder te gaan, met als doel de specifieke doelgroepen nog beter in haar behoeftes te voorzien. De organisatie van Heroes Dutch Comic Con wil via deze weg de organisatie van De Stripdagen bedanken voor de samenwerking en hen veel succes wensen in de toekomst.

Comics Area

Ondanks dat deze samenwerking niet wordt voortgezet, zal er komende editie wel weer een goed gevulde Comics Area zijn tijdens Heroes Dutch Comic Con op 28 en 29 maart 2020. Deze wordt zelfs groter dan ooit tevoren, want het is namelijk alweer de 10e editie en daarom pakken zij extra groot uit. Denk bij de Comics Area aan het ontmoeten van gerenommeerde internationale comic artists, tal van gratis activiteiten en verkoopstands met een breed aanbod aan comics, strips, grafische romans en nog veel meer. Zorg dat je de jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con niet mist en koop jouw tickets online.

We blijven promoten

De Stripdagen en Het Stripschap zullen met evenveel enthousiasme als de afgelopen drie jaar (vanaf HDCC Winter Editie 2017) het evenement blijven promoten. Het zijn per slot van rekening toch de stripmakers en ‘onze’ standhouders waar het om draait. Door het nieuws nu te publiceren, krijgen leden van Het Stripschap die graag naar deze HDCC willen nog volop de kans om een ticket te bestellen.

Wij zijn Heroes Dutch Comic Con dankbaar voor de kans die zij ons hebben geboden om aan vijf edities mee te doen en wensen hen veel succes met het promoten van het beeldverhaal in Nederland. Wat De Stripdagen betreft: Wij zijn in gesprek met verschillende partners voor een doorstart van het evenement nog dit jaar. Zodra er nieuws is, zullen we dat uiteraard snel communiceren.