Kraamverhuur

Zoals je wellicht hebt vernomen, heeft het bestuur van Het Stripschap besloten om in 2023 geen groot festival in De Broodfabriek te organiseren. De onkosten van een dergelijk evenement wegen op dit moment niet op tegen de verwachte inkomsten. De wens van het bestuur om in de toekomst een evenement zoals De Stripdagen te organiseren, blijft echter staan. Het zoeken is naar de juiste partners en locatie.

Voor 2023 is dan ook besloten om in samenwerking met het MoCA (Museum of Comic Art) in¬† de winkelstraten van Noordwijk op zondag 9 juli een stripbeurs te organiseren. In totaal kunnen zo’n 60 kramen worden geplaatst in de Hoofdstraat en de kruisende Bomstraat, waar het MoCA is gevestigd.

Kraamhuur
Het huren van een kraam (400 x 100 cm met bovenzeil) bedraagt 60 euro (ex. btw) en kan gereserveerd worden door middel van een mail naar ton.mackaaij@stripschap.nl. Voor stripmakers is het mogelijk om een deelkraam te huren, bijvoorbeeld 2 of 3 stripmakers in 1 kraam voor 30 of 20 euro per deelnemer (ex btw.)

Beestenboel
In het MoCA is op dat moment de tentoonstelling Beestenboel te zien en op zondag 9 juli is ook de opening van de nieuwe museumwinkel Comic Art Gallery & Shop. Daarnaast wordt de eerste verkoopexpositie geopend met ruim 30 originelen en zullen er door de straten in Noordwijk verschillende cosplayers rondlopen.

We hopen op een geslaagde eerste editie, waar we dan een jaarlijks vervolg aan willen geven.
We gaan ervan uit dat de 60 kramen vlot verhuurd zullen zijn, we zitten nu al op ruim 20 stuks, dus het advies is om snel te reageren. De kraam is definitief gereserveerd na betaling. Je ontvangt hiervoor een factuur.

Voor vragen en opmerkingen of het reserveren van een (deel van een ) kraam kun je mailen, whatsappen of bellen.

Met vriendelijke stripgroet,

Ton Mackaaij
Evenementencoördinator Het Stripschap
0654613485
ton.mackaaij@stripschap.nl